Trænger I til en ny hjemmeside?

En unik og inspirerende hjemmeside med det rigtige design og det rigtige indhold, kan spille en afgørende rolle for dig og din virksomhed.

Vi begynder med at tage en snak omkring dine ønsker og behov. Når vi har dette på plads skal der laves en realistisk tidsplan og sluttelig en pris på opgaven.

Vi sørger selvfølgelig for at designet automatisk tilpasser sig den enhed som brugeren anvender – både PC, tablets og smartphones. Flere og flere kigger hjemmesider via deres mobiltelefoner/tablets mens de er på farten. Hvad enten det er under forretningsmødet eller til frokost på caféen. At surfe fra mobiltelefonen er blevet en del af vores hverdag, og intet tyder på at udviklingen stopper.

Siden skal også være opsat korrekt, så besøgende finder, hvad de leder efter. Lige så vigtigt er det at fx Google kan finde rundt på siden.

Vi tilbyder dig en flot, ny hjemmeside som kan skabe konkurrencemæssige fordele, styrke din position på markedet, øge kundestrømmen samt omsætningen.

Med andre ord – lad os ordne alt arbejdet.

Kontakt os for yderligere info og referencer.

Inkluderet support

Når din hjemmeside er færdig er det vigtigt at du efterfølgende holder den opdateret. Det er med til at sikre at dine kunder altid ser et friskt billede af din virksomhed. Du har fri telefon- og mailsupport i en løsning hos os. Supporten inkluderer både hjælp til hjemmeside og mail.

Herudover får du naturligvis også adgang til CMS (Content Management System), hvor vi kan uddanne dig i at opdatere din hjemmesides indhold. Ønsker du at vi skal klare denne opgave, så lad os tage en snak omkring dette.